Метрологія та технологічні вимірювання - Луценко, В. Ю.; Волчков, М. В. (КНУБА, 2024)
Розглянута методологія та методика написання курсової роботи, яка є однією із форм індивідуального завдання та виконується студентом самостійно з консультуванням викладачем. Надано короткі теоретичні відомості та сформульовано завдання на курсову роботу за темою «Проєктування інформаційно-вимірювальних систем». Призначено для студентів спеціальностей 174 «Автоматизація, комп`ютерно-інтегровані технології та робототехніка» та 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» галузей знань 17 «Електроніка, автоматизація та електронні комунікації» та 14 «Електрична інженерія».
Keywords: метрологія; вимірювання технологічні