Процесно-аналітичний базиз управління операційною діяльністю девелопера та впровадження інтегрованої моделі СБО (стратегічних бізнес-одиниць) у діяльність підприємства на грунті наукового процесу - Івінський, Є. М.; Логачов, Т. В.; Малихіна, О. М. (Ліра-К, 2026)
Ефективне управління операційною діяльністю девелопера є ключовим чинником успішної реалізації будівельних проектів і зміцнення конкурентних позицій на ринку. Процесно-аналітичний базис управління забезпечує системний підхід до планування, контролю та оптимізації ресурсів, а також інтеграцію фінансових, організаційних і технологічних рішень у діяльність підприємства. Використання аналітичних інструментів дозволяє оцінювати ефективність виконання проектів, прогнозувати ризики та приймати обґрунтовані управлінські рішення.
Keywords: процесно-аналітичний базиз управління операційною діяльністю девелопера; інтегрована модель СБО