Застосування топологічного сортування орієнтованих ациклічних графів у плануванні будівельних робіт - Кубайчук, О. О.; Теренчук, С. А.; Єременко, Б. М. (КНУБА, 2007)
Розроблено ефективну програму в середовищі MATHCAD, яка вирішує проблему визначення критичного шляху у плануванні будівельних робіт методами теорії графів.
Keywords: ациклічні графи; середовище MATHCAD; визначення критичного шляху; планування будівельних робіт