Основні фактори, що визначають формування інтер'єру громадських будівель соціальної сфери в Україні - Чернявський, В. Г. (КНУБА, 2010)
у статті розглядаються основні фактори, що впливають на формування інтер'єру громадських будівель соціальної сфери в Україні
Keywords: громадські будівлі; формування інтер'єру; фактори; просторова організація; функціональна доцільність; 747:725.1