Глобалізм VS націоналізм VS регіоналізм : регулювання регіонального та множинного громадянства - Узун, Юлія Вадимівна (Бескиди, 2017)
Сучасні трансформації територіально-політичних систем є об'єктом уваги багатьох дослідників з огляду на зростання протилежних оцінок щодо тенденцій їх розвитку.
Keywords: глобалізм; регіоналізм; націоналізм; 332.14:352.07