Дослідження динамічних параметрів вібраційної щокової драбарки - Назаренко, Іван Іванович; Міщук, Є. О. (КНУБА, 2013)
В статті розглянуто теоретичні дослідження динаміки роботи вібраційної щокової дробарки з метою визначення оптимальних режимів роботи дробарки. Також в статті наведено рівняння для розрахунку основних динамічних параметрів та побудовані графіки амплітудно-частотних характеристик вібраційної щокової дробарки.
Keywords: вібраційна щокова дробарка; амплітудно – частотна характеристика; коефіцієнт співвідношення мас; резонанс; віброізоляція