Високоефективна машина для формування фундаментних блоків - Ручинський, М. М. (КНУБА, 2002)
Вібраційні машини широко застосовуються в будівництві, особливо для ущільнення бетонних сумішей при виробництві різних залізобетонних виробів. Значні успіхи досягнуто у досліджені та створені машин для формування плоских, багатопустотних, тротуарних плит та інших подібних виробів.
Keywords: вібраційні машини; ущільнення будівельних сумішей