Розвиток хмарочосів в системі еко-архітектури - Солярська, І. О.; Нартова, З.Є (КНУБА, 2013)
В статті розглядається досвід будівництва еко-хмарочосів у високорозвинених країнах Європи, Азії, Америки. Відслідковується поєднання ефективних технологічних інновацій та талановитих архітектурних проектів, котрі керуються єдиною метою – екологічністю. В результаті архітектура збагатилася ще одним цікавим сучасним напрямом – еко-архітетурою, що захоплює не тільки цікавими образами та конструкціями, але спрямованістю до збереження навколишнього середовища в умовах мегаполісу.
Keywords: еко-архітектура; екологічність; еко-хмарочоси; 72.012.27