Станове судочинство та злочини в українських землях в складі Речі Посполитої наприкінці XVI – на початку XVII ст. - Єгоров, Владислав Володимирович (КНУБА, 2018)
Важливою складовою змісту юридичної освіти є осягнення матеріалів історію розвитку держави і права України.
Keywords: станове судочинство; історія розвитку держави і права України; майнові суперечки; майнові суперечки