Скінчено-автоматне моделювання вимушених коливань недисипативних стержневих систем - Распопов, О. С. (КНУБА, 2007)
Запропоновано універсальний аналітичний підхід, який дозволяє за допомогою скінчених автоматів моделювати вимушені просторові коливання континуальних недисипативних стержневих систем під дією періодичних зовнішніх сил.
Keywords: скінчені автомати; вимушені просторові коливання; недисипативні стержневі системи; скінчено-автоматне моделювання; 624.071.3:534.1