Напіваналітичний метод скінченних елементів в задачах лінійних стаціонарних коливань просторових тіл - Баженов, В. А.; Солодей, І. І.; Приходько, А. Ю. (КНУБА, 2007)
Розроблена та апробована ефективна методика аналізу лінійних стаціонарних коливань неоднорідних просторових тіл, що знаходяться під дією періодичних або рухомих навантажень на основі напіваналітичного методу скінченних елементів . Проведено дослідження збіжності та вірогідності розв’язків у порівнянні з відомими аналітичними підходами.
Keywords: динамічні навантаження; НМСЕ; періодичні коливання; неоднорідні просторові тіла