Дослідження електромагнітного забруднення, ускладненого впливом базових станцій стільникового зв’язку, на урбанізованій території міста Івано-Франківська - Кундельська, Т. В.; Микицей, М. Т. (КНУБА, 2017)
Проведено вимірювання складових електромагнітного поля на території м. Івано-Франківська. Здійснено аналіз зміни рівнів електромагнітних полів з часу попередніх досліджень. Обліковано базові станції стільникового зв’язку та охарактеризовано їх вклад в стан електромагнітної ситуації. За результатами вимірювань створено екологічні карти розподілу електромагнітних полів по території м. Іівано- Франківська.
Keywords: електромагнітне поле; стільниковий зв'язок; базова станція; електромагнітне випромінювання; екологічна ситуація; гранично допустимі рівні; 504.61:654.15-026.26; 502.175