Види покриттів за можливістю їх використання - Бакун, К. С. (КНУБА, 2018)
Розглянуто вісім основних видів покриттів за можливістю їх використання такі як: «холодне» покриття, «біле» покриття, «зелене» покриття, «сонячне» покриття, покриття-тераса, покриття-паркінг, покриття-водойма, багатофункціональне покриття.
Factors that motivate creation construction with exploited roof, for example Kiev city
Keywords: експлуатоване покриття; «холодне» покриття; «біле» покриття; «зелене» покриття; «сонячне» покриття; покриття-тераса; покриття-паркінг; покриття-водойма; багатофункціональне покриття; еxploited roofs; "cool" roof; "white" roof; "green" roof; "sun" roof; roof terrace; roof-parking; roof-pond; multifunctional roof; 711.168