Основи нанотехнологій - Суханевич Марина Володимирівна; Бондаренко Ольга Петрівна (КНУБА, 2025)
Розглянуто зміст лекцій, лабораторних і практичних робіт, наведено запитання для самоконтролю до кожної теми лекцій і для підготовки до семестрового контролю, а також список рекомендованої літератури. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності G1 "Хімічні технології та інженерія" освітньої програми "Новітні технології стінових і оздоблювальних матеріалів" денної та заочної форм навчання для засвоєння теоретичного курсу та підготовки до поточного, модульного і підсумкового семестрового контролю знань з дисципліни "Основи нанотехнологій".
Keywords: нанотехнології