Дослідження опублікованих матеріалів професора В. В. Чепелика - Антощук, Т. І.; Слєпцов, О. С. (КНУБА, 2015)
В статті поданий стислий матеріал як результат дослідження опублікованих праць професора В.В. Чепелика. Подано аналіз видань та публікацій. Сформульовано висновки на основі проведеного дослідження опублікованих праць професора.
Keywords: В.В. Чепелик; видання; публікації; V.V. Chepelyk; publication; edition; В.В. Чепелик; публикация; издание