Психологічне сприйняття колористичного вирішення інтер'єрів готелів при аеропортах - Юрченко, О. С.; Кузнецова, І. О. (КНУБА, 2010)
розглянуто психофізичний вплив кольору інтер’єру на людину, зарубіжні приклади використання колористичних засобів при створенні інтер’єрів готелів при аеропортах
Keywords: інтер’єр; колористичні засоби; психофізичний вплив