Вибір типу твердого палива для моделі ракети багаторазового використання - Корендович, Демьян; Комар, Олександр; Азнаурян, Ірина Олександрівна (КНУБА, 2010)
Проведений аналіз джерел інформації дав можливість вибрати декілька позицій складу палива. Це калієва селітра і цукор, калієва селітра і деревне вугілля, натрієва селітра і цукор, натрієва селітра і целюлоза у вигляді паперу. Після проведення експериментів було з‘ясовано, що вище зазначеним вимогам відповідає паливо із нітрату калію та цукру
Тези зі студентами
Keywords: екологічно чисте паливо; ракети багаторазового використання; двигун