Неоднорідний призматичний скінченний елемент зі змінною площею поперечного перерізу та урахуванням змінності компонентів метричного тензору - Баженов, В. А.; Шкриль, О. О.; Пискунов, С. О.; Богдан, Д. В. (КНУБА, 2010)
Отримані розв’язувальні співвідношення напіваналітичного методу скінченних елементів (НМСЕ) для косокутного призматичного неоднорідного скінченого елемента зі змінною площею поперечного перерізу та з урахуванням змінності компонент метричного тензора в площині його поперечного перерізу; показана ефективність їх застосування при розв’язанні тестових задач.
Keywords: неоднорідний призматичний скінченний елемент; площа поперечного перерізу; задачі