Deutsch fur Baumeister: підручник - Махиня Антоніна Андріївна (КНУБА, 2025)
Складається з п’ятьох розділів, чотири з яких містять три тематично пов’язані між собою тексти для розвитку комунікативних компетенцій дисципліни «Фахова німецька мова» у студентів будівельних та архітектурних спеціальностей. В п’ятому розділі пропонується великий вибір фахових текстів для індивідуальної роботи студентів. Весь навчальний матеріал підручника подано в зручній формі, що сприяє його ефективному засвоєнню. Призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
Keywords: мова німецька