Соціальні аспекти формування центрів дозвілля молоді - Шпаковська, В. Т. (КНУБА, 2014)
В статті розглядаються соціальні фактори, що впливають на формування багатофункціональних культурно-розважальних осередків для молоді.
Keywords: види дозвільної діяльності молоді; культурно-розважальні центри; функціональні зони