Алгоритмізація та програмування : методичні вказівки - Поплавський, Олександр Анатолійович; Босенко, Ігор Валерійович; Пороховніченко, Ірина Анатоліївна (КНУБА, 2026)
Містять зміст, порядок оформлення і вказівки до виконання лабораторних робіт. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей F7 «Комп’ютерна інженерія» та F5 «Кібербезпека та захист інформації».
Keywords: програмування; 004.43