Деякі зауваження щодо впорядкування інструментальних засобів прикладної геометрії - Плоский, Віталій Олексійович (КНУБА, 2012)
В статті розглядаються окремі питання термінології, формулювань, співвідношень між термінами, які є фундаментальними для методології прикладної геометрії.
Some comments to streamline the tools of applied geometry
Keywords: впорядкування; прикладна геометрія; термінологія