Організація структур щільного простору всередині структури внутрішнього простору будівлі - Ушаков, Гліб (КНУБА, 2025)
У статті розглянуто особливості створення структур щільного простору всередині будівель для формування у певних зонах різноманітних можливостей для пересування, відпочинку, різних занять. Таким чином утворюється тимчасова або стаціонарна вторинна структура на основі щільного розташування елементів огороджень, поверхонь, предметів. Наведено приклади реалізацій щільного простору в сучасній архітектурі.
Keywords: архітектурний простір; структура внутрішнього простору; структура щільного простору; громадський простір