Температурний режим приміщення в зимово-весняний період року при наявності опалення та його вимкненні - Кольчик, Микола; Давиденко, Борис (КНУБА, 2025)
В зимовий період року температурні умови в приміщенні підтримуються завдяки роботі системи опалення. При її відключенні внаслідок аварійної ситуації або після закінчення опалювального періоду температурні характеристики приміщення починають змінюватися. Але їх зміна не повинна призводити до суттєвого погіршення температурних умов перебування людей в приміщенні.
Keywords: тепломасообмінні процеси; динаміка температурного режиму приміщення; відключення систем опалення; математичні моделі; теплофізичні характеристики огороджувальних конструкцій