Сучасні тенденції проектування фізкультурно-оздоровчих закладів в м.Києві - Воронка, О. Є. (КНУБА, 2015)
У статті розглянуто сучасний стан проектування та експлуатації фізкультурно-оздоровчих закладів України на прикладі міста Києва. Виявлені основні тенденції розвитку фізкультурно-оздоровчих закладів, сформовані вимоги, щодо їх проектування.
Keywords: фізкультурно-оздоровчі заклади; масовий спорт; спортклуби; здоров’я нації; 725.85/.89(477-25)