Напівпровідникові перетворювачі в сучасних електроприводах : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт - Ковалишин, Богдан Михайлович; Кравченко, Ігор Миколайович (КНУБА, 2024)
Містять лабораторні роботи згідно з робочою навчальною програмою. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».
Keywords: напівпровідникові перетворювачі