Архітектурно-ландшафтна організація малих просторів міста. На прикладі просторів малоповерхової забудови - Ладнюк, М. І.; Габрель, М. М. (КНУБА, 2017)
Описані основні принципи створення ландшафтно-архітектурної організації малих просторів в зоні індивідуальної житлової забудови в межах міста. Розглянуті окремо стоячі житлові будинки садибного типу, поверховістю не вище двох поверхів з земельними ділянками.
Keywords: малий простір; ландшафт; архітектура; проект; 711.4:712