Особливості формування інтер’єрів апартаментів готелів за допомогою колористичних засобів - Третьяк, Ю. В.; Кузнецова, І. О.; Сивовід, М. М. (КНУБА, 2017)
У даній статті визначаються особливості формування інтер’єрів апартаментів готелів за допомогою колористичних засобів, розглядається психологічний вплив кольору в інтер’єрі на людину. Проаналізовано зарубіжні приклади створення дизайну апартаментів, на основі яких зроблено висновки щодо використання певних палітр кольорів. В оздобленні найкраще використовувати природні, екологічні матеріали, такі, як дерево й цегла. На основі вивчених класифікацій апартаментів та розглянутих прикладів інтер’єрів по кожній класифікації виведено діаграми використання кольорів в апартаментах різних типів.
Keywords: інтер’єр; апартаменти; колір; готелі; колористичні засоби; психологічний вплив