Основні положення щодо проектування дитячих медичних закладів - Булах, Ірина Валеріївна (Бескиди, 2017)
Проектування дитячих медичних установ на території України в радянській період грунтувалося на застосуванні типових проектних рішень, а також на використанні збірних конструкцій, що було викликано великими обсягами і мінімальними термінами реалізації обсягу нового будівництва.
Keywords: дитячі медичні заклади; проектування дитячих медичних закладів