Побудова редукованих рівнянь динамічної стійкості плоскої форми згину пружних систем - Гоцуляк, Є. А.; Дехтярюк, Є. С.; Лук’янченко, О. О.; Борисенко, В. Г. (КНУБА, 2005)
Розроблений ефективний чисельний підхід до побудови на основі стандартних процедур сучасних обчислювальних комплексів скінченноелементного аналізу редукованих рівнянь динамічної стійкості плоскої форми згину пружних систем
Keywords: редуковане рівняння; редукована матриця; пружні системи; 539.3