Використання сучасних технологій САПР для проектування енергоефективних будівель - Гоц, Х. М. (КНУБА, 2012)
Розглянуто інформаційну модель будівлі та шляхи підвищення рівня енергоефективності будівель у процесі їх проектування, будівництва, експлуатації та реконструкції.
Keywords: інформаційна модель будівлі; управління життєвим циклом будівлі; інформаційне моделювання; енергоефективна будівля; 004.021:004.92