Моніторинг та аудит інформаційно-комунікаційних систем : методичні вказівки - Хлапонін, Юрій Івановіч; Сєлюков, Олесандр Васильович (КНУБА, 2022)
Містять зміст, порядок оформлення і вказівки до виконання практичних робіт.
Keywords: інформаційно-комунікаційні системи; аудит інформаційно-комунікаційних систем; моніторинг інформаційно-комунікаційних систем