Когнітивні технології управління сталим розвитком організацій - Бушуєва В.Б.; Бушуєв Д.А. (My University, 2024)
Управління сталим розвитком організацій стає все більш складним завданням через постійне зростання складності та інформаційного навантаження. Когнітивні технології можуть запропонувати цінні знання та інструменти для покращення ефективності управління сталим розвитком в цій сфері.
Keywords: когнітивні технології управління; управління розвитком організацій