Теоретичні основи медіа-архітектурного проектування - Трофимчук, С. М. (КНУБА, 2014)
У статті сформульовані складові методики медіа-архітектурного проектування громадських комплексів, визначені критерії медіа-архітектурного синтезу.
Keywords: медіа-архітектура; мдіа-вплив; методика проектування