Життєдіяльність системи управління архітектурною діяльністю - Товбич, В. В. (КНУБА, 2011)
Запропоновано використовувати принцип необхідного різноманіття для управління життєдіяльністю системи "архітектурна діяльність".
Keywords: архітектурна діяльність; різноманіття; життєдіяльність