Оперативний контролінг як засіб підвищення ефективності будівництва - Бєлєнкова, О. Ю. (Ліра-К, 2019)
Удосконалення системи управління матеріально-технічними ресурсами здатне суттєво збільшити вигоди для як підрядних підприємств, що здійснюють будівельні роботи, так і для служби замовника, що планує витрати на будівництво. Керівництву будівельних підприємств необхідно звертати увагу на методи оперативного управління, одним із найбільш ефективних із яких є контролінг.
Keywords: підвищення ефективності будівництва