Моделювання температурного розподілу в зоні теплових мостів методом скінченних різниць з ітераційним розв’язанням за Гауссом-Зейделем - Загорський, Артем (КНУБА, 2025)
У роботі виконано чисельне моделювання температурного поля у вузлі «стіна–віконний блок» методом скінченних різниць із використанням ітераційної схеми Гаусса–Зейделя для виявлення теплових мостів та оцінки енергоефективності конструкції.
Keywords: теплопровідність; метод скінчених різниць; метод Гаусса-Зейделя; теплові мости; температурне поле; енергоефективність