Функції міських зелених насаджень та їх нормування - Коваленко, М. Г. (КНУБА, 2015)
Розглянуто класифікацію та функції зелених насаджень. Виділено фактори, що впливають на систему озеленення житлових районів і мікрорайонів. Обумовлено норми озеленення на одного жителя та коливання їх показників залежно від впливу різноманітних чинників.
Keywords: озеленені території; система озеленення; житловий район; мікрорайон; забудова; норма озеленення; green territories; system of greening; residential area; microdistrict; building; norm of greening; 711