Перекрытые пешеходные пространства в структуре современного города - Мартышова, Л. С.; Вдовенко, Ю. В. (КНУБА, 2016)
Стаття присвячена дослідженню перекритих пішохідних просторів як частини комфортного пішохідного середовища в структурі сучасного міста. Сформульовані умови комфортності пішохідного середовища міста. Виявлені особливості подібних просторів як інструменту формування комфортного пішохідного середовища міста та міського ансамблю.
Keywords: перекритий пішохідний простір; пішохідне середовище; комфортність (комфорт); структура; композиція; функція; 625.712.34