Класифікація фінансових ризиків підприємств у ринкових умовах - Нестеренко, М. Є. (КНУБА, 2015)
В статті розглядається сутність і класифікація фінансових ризиків підприємств у ринкових умовах
Keywords: ризик; підприємство; фінанси; управління; ризикотвірні; фактори; класифікація; ймовірність; ринок; risk; venture finance; management; ryzykotvirni factors; classification; probability market; 336.02:330.137