Тенденції розвитку дитячих позашкільних закладів - Кравченко, І. Л.; Мулєєва, В. Г. (КНУБА, 2016)
В статті проаналізовано стан системи позашкільних навчальних закладів України та виявлено основні чинники впливу на їх подальший розвиток.
Keywords: позашкільна освіта; заклади позашкільної освіти; система позашкільної освіти