Розвиток ринків комерційної нерухомості у великих містах - Тацій, Ю. О. (КНУБА, 2014)
Розглянуто особливості формування ринків житлової, готельної, офісної, торговельної та складської нерухомості та особливості їх розвитку у великих містах України.
Keywords: комерційна нерухомість; динаміка розвитку ринка; насиченість ринка; коммерческая недвижимость; динамика развития рынка; насыщенность ринка; commercial real estate; dynamics of market development; market saturation