Транспортне планування : методичні вказівки - Осетрін, Микола Миколайович; Тарасюк, Володимир Петрович; Беспалов, Дмитро Олександрович (КНУБА, 2026)
Містять основні рекомендації з оцінки існуючого стану та ефективності транспортної мережі, а також рекомендації для створення та прийняття містобудівних та транспортних рішень. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності G19 «Будівництво та цивільна інженерія», які навчаються за освітньо-науковою програмою «Урбаністика та просторове планування».
Keywords: планування транспортне; 711