Історизм в системі архітектури : дуалізм процесу розвитку - Лінда, С. М. (КНУБА, 2014)
У статті явище історизму в архітектурі проінтерпретовано як частину бінарної пари «історизм в архітектурі» та «стиль в архітектурі» і показано, що обидві частини опозиції перебувають у взаємозв’язку та доповнюють одна одну у процесі розвитку системи архітектури.
Keywords: історизм в архітектурі; стиль в архітектурі; дуалізм розвитку; система архітектури; 72.032; 72.01