Оцінка і класифікація виробничого ризику при виконанні дорожніх робіт на прикладі м. Києва - Ковальова, А. В. (My University, 2021)
Розроблена системна математична модель оцінки та класифікації значення виробничого ризику для працюючих на відкритому повітрі, яка враховує всі закономірності впливу основних небезпечних факторів забруднення міського середовища та проведено її апробацію для умов м. Києва. Результати роботи актуальні для удосконалення управління безпекою працюючих при виконанні дорожніх робіт за рахунок комплексного врахування всіх шкідливих факторів впливу при оцінці виробничого ризику.
Keywords: виробничий ризик; автомобільні шляхопроводи; системна модель; індекс теплового наванта ження; вплив шумового забруднення; речовинне забруднення атмосферного повітря