Вплив промислової спадщини на атрактивність Львова та його приміської зони - Габрель, М. М. (КНУБА, 2011)
У статті досліджуються можливості та вплив промислової спадщини на атрактивність Львова та його приміської зони. Виділено елементи, які формують атрактивність попромислової спадщини та окреслено її унікальні ознаки.
Keywords: попромислові території Львова; приміські зони Львова; підвищення атрактивності регіонального простору; атрактивність міста; 711.4