Концепція реставрації історичної будівлі з пристосуванням під музейно-виставкові функції - Меженна, Наталія Юріївна (КНУБА, 2026)
Містять основні положення, порядок оформлення, вказівки і приклади до виконання практичної науково-графічної роботи – концепції реставрації історичної будівлі з реконструкцією та пристосуванням під музейно-виставкові функції. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G17 (191) «Архітектура та містобудування»
Keywords: реставрація