Використання вимірювальної апаратури для дослідження фізичних процесів системи “МАШИНА-СЕРЕДОВИЩЕ” - Басараб, В. А. (КНУБА, 2013)
Стаття присвячена огляду сучасної апаратури для дослідження фізичних процесів взаємодії машини та середовища. Наведено можливість використання сучасної аналогово-цифрової апаратури для реєстрації, запису та обробки інформації з ціллю отримання реальної фізичної картини явищ, що відбуваються в системі «машина-середовище”.
Keywords: обробка інформації; цифрова система запису даних; фізична картина