Психологічні проблеми безконфліктного спілкування під час навчально-виховного процесу в закладах освіти - Мороз, Ірина Михайлівна (КОМПРИНТ, 2023)
Безконфліктне спілкування учасників навчально- виховного процесу в закладах освіти виступає як найважливіший показник їх інтелігентності й вихованості, передбачаючи, при цьому, такий рівень сформованості комунікативних рис характеру, вмінь педагога, учня, які дозволяють їм ефективно і компетентно вирішувати завдання взаємодії, досягати успіхів у професійній діяльності.
Keywords: безконфліктне спілкування; навчально-виховний процес; педагогічні конфлікти