Муралізм в міській стратегії гармонізації фасадів - Івашко, Юлія Вадимівна; Івашко, Олександр Дмитрович (Карт-Бланш, 2015)
Реалії сьогодення водять до обігу естетичних засобів принципово нові і трохи незвичні для нас засоби, які, проте, давно стали звичними в більшості розвинених країн світу. Новий сплеск розвитку стріт-арту в Україні стався в результаті Революції Гідності - адже відомо, що в усіх країнах світу політичні зміни спонукали до активізаціх так званих "політичних граффіті".
Keywords: мурали; райтер-художник; муралізм; стихійне вуличне мистецтво; 351.85